J.I. Bygg er tildelt ombyggingsprosjekt på OsloMet

J.I. Bygg er tildelt ombyggingsprosjekt på OsloMet

J.I. Bygg er tildelt ombyggingsprosjekt på OsloMet

J.I. Bygg har signert kontrakt med storbyuniversitetet OsloMet om et ombyggingsprosjekt i Pilestredet 52. Ombyggingen skal gjøres på bakgrunn av beslutning om å gi Institutt for estetiske fag (EST) nye lokaler på universitet.

Ombyggingsprosjektet på OsloMet omfatter et totalareal på omtrent 5500 kvadratmeter, med bygningsmasse som strekker seg tilbake til både 1860 og 1992. Den nåværende bygningsstrukturen inkluderer en rekke ulike spesialrom, generelle undervisningsrom, kontorer, samt andre fellesfunksjoner som toalett, grupperom og stillerom.

Prosjektet har høye ombruksambisjoner, og skal bruke produkter og materialer fra begge bygg til å løse prosjekteringen i de nye lokalene.

Prosjektet skal gjennomføres som en samspillsmodell i to faser. Første fase starter omgående etter kontraktssignering, og består overordnet blant annet av optimalisering av den tekniske beskrivelsen og rivearbeider. Fase 2 er planlagt gjennomført innen utgangen av november 2024, og består av gjennomføring av byggearbeidene som totalentreprise.

«J.I. Bygg er stolte og glade over å bli tildelt prosjektet,og vi ser frem til et godt samarbeid med OsloMet videre», sier Håkon J. Ålerud, avdelingsleder i J.I. Bygg.  
Foto: Skjalg Bøhmer Vold/OsloMet)

Les artikkel i Byggeindustrien 11.03.2024.

relevant prosjekter

Se alle prosjekter
BREEAM
Nybygg
Utvikling
Rehabilitering
Hotell
Næring
Offentlige bygg
Bolig