Thon Hotel Slottsparken

J.I. Bygg totalrenoverte to av Thon Hotel Slottsparkens bygg, samt "softrenovering" av et tredje bygg. Prosjektet pågikk mens hotellet var i full drift.

Ombygging av hotell i drift
Etablering av kurs og konferansesenter

Entreprisen omfattet totalrenovering av to av Thon Hotel Slottsparkens bygg, og en «softrenovering» av det tredje.

I byggene Staffeldts gate 3 og 5 ble 131 rom totalrenovert, inkludert nye bad, ny ventilasjon med tilhørende aggregat, samt nytt el- og dataanlegg med utskifting av hovedtavler. Komplett nytt brannvarslingsanlegg ble installert. Vinduer i fasaden og balkongdører ble skiftet ut.

I plan U1 og U2 ble det bygget opp et nytt kurs og konferansesenter. Her ble tidligere hotellrom gjort om til to nye møterom samt mingleområde, og øvrige møterom ble oppgradert.

I Wergelandsveien 5 ble det gjennomført en «softrenovering» av 122 rom. Fornyelsen innebar blant annet nye gulv, ny belysning på rom og bad, utskifting av dører og komplett ny brannvarsling. I dette bygget ble i tillegg resepsjonen og konferanserommene oppgradert og trimrommet ble utvidet.

Prosjektet pågikk mens hotellet var i drift. I Staffeldts gate 3 og 5 ble etasje for etasje overlevert og fortløpende satt i drift. I Wergelandsveien 5 har etasje for etasje blitt stengt for gjester mens vi har arbeidet der. Et tett samarbeid mellom hotellet og J.I. Bygg var påkrevet for at gjestene i minst mulig grad skulle bli påvirket av de pågående arbeidene.

Prosjektdetaljer

Prosjekt:
Thon Hotel Slottsparken

Oppdragsgiver:
Thongård AS

Entrepriseform:
Totalentreprise

Adresse:
Staffeldts gate 3 og 5 og Wergelandsveien 5, Oslo

Prosjektstørrelse:
14 800 m2

Oppstart:
2018

Andre prosjekter

Se alle prosjekter