Thon Hotel Slottsparken

J.I. Bygg totalrenoverte to av Thon Hotel Slottsparkens bygg, samt "softrenovering" av et tredje bygg. Prosjektet pågikk mens hotellet var i full drift.

Ombygging av hotell i drift
Etablering av kurs og konferansesenter

Entreprisen omfattet totalrenovering av to av Thon Hotel Slottsparkens bygg, og en «softrenovering» av det tredje.

I byggene Staffeldts gate 3 og 5 ble 131 rom totalrenovert, inkludert nye bad, ny ventilasjon med tilhørende aggregat, samt nytt el- og dataanlegg med utskifting av hovedtavler. Komplett nytt brannvarslingsanlegg ble installert. Vinduer i fasaden og balkongdører ble skiftet ut.I plan U1 og U2 ble det bygget opp et nytt kurs og konferansesenter. Her ble tidligere hotellrom gjort om til to nye møterom samt mingleområde, og øvrige møterom ble oppgradert.

I Wergelandsveien 5 ble det gjennomført en «softrenovering» av 122 rom. Fornyelsen innebar blant annet nye gulv, ny belysning på rom og bad, utskifting av dører og komplett ny brannvarsling. I dette bygget ble i tillegg resepsjonen og konferanserommene oppgradert og trimrommet ble utvidet.

Prosjektet pågikk mens hotellet var i drift. I Staffeldts gate 3 og 5 ble etasje for etasje overlevert og fortløpende satt i drift. I Wergelandsveien 5 har etasje for etasje blitt stengt for gjester mens vi har arbeidet der. Et tett samarbeid mellom hotellet og J.I. Bygg var påkrevet for at gjestene i minst mulig grad skulle bli påvirket av de pågående arbeidene.

Prosjektdetaljer

Prosjekt:
Thon Hotel Slottsparken

Oppdragsgiver:
Thongård AS

Entrepriseform:
Totalentreprise

Adresse:
Staffeldts gate 3 og 5 og Wergelandsveien 5, Oslo

Prosjektstørrelse:
14 800 m2

Oppstart:
2018

Andre prosjekter

Se alle prosjekter