Thon Hotel Rosenkrantz

Total ombygging og rehabilitering av Thon Hotell Rosenkrantz. Bygget er opprinnelig fra 1949 og ble etter arbeidet oppgradert til dagens standard.

Totalrehabilitering av hotell

Total ombygging og rehabilitering av Thon Hotell Rosenkrantz. Bygget er opprinnelig fra 1949 og ble oppgradert til dagens standard.

Arbeidene omfattet;

  • ombygging av underetasje
  • ombygging av plan 1 til restaurant og resepsjon
  • ombygging av 150 rom
  • nytt dekke i bakgård til vinterhage
  • utskiftning av all teknikk

Arbeidet bestod av i alt 155 hotellrom, som ble ribbet helt ned. Disse ble bygget opp igjen med nye bad, samt nye teknikk, nye møbler samt friske farger. Det ble etablert ny ventilasjon på alle rom.

I plan 2 av hotellet ble det etablert et moderne treningsrom, et lite møterom samt et personalrom i tillegg til hotellrommene på denne etasjen.

Plan 1 var tidligere en klesbutikk og en liten resepsjon til hotellet. Denne etasjen ble revet helt ned, og bygget opp igjen til å romme en ny flott resepsjon og restaurant. I tillegg ble bakgården tettet igjen med nytt dekke og det ble etablert en vinterhage som kunne romme mange flere gjester for restauranten.

I underetasjen ble det bygget nye flotte toaletter for hotellets og restaurantens gjester i tillegg til et stort grovkjøkken og en del rom til driftspersonell. I samarbeide med Hafslund ble traforommet oppgradert og tettet fra oversiden. Det ble også byttet fra 230V til 400V.

Prosjektdetaljer

Prosjekt:
Thon Hotell Rosenkrantz

Oppdragsgiver:
Olav Thon Gruppen

Entrepriseform:
Totalentreprise

Adresse:
Rosenkrantz' gate 1, Oslo

Prosjektstørrelse:
7 500 m2

Oppstart:
Mai 2013

Andre prosjekter

Se alle prosjekter