Dyst

På det nye og spennende prosjektet Dyst på Dyster Eldor i Ås, skal J.I. Bygg bygge 135 selveierboliger bestående av rekkehus og atriumhus.

Boligfeltutbygging

I hjertet av landbrukskommunen Ås utvikles det nye og spennende boligområdet Dyst, lokalisert på Dyster Eldor. Her skal J.I. Bygg bygge 138 selveierboliger. Prosjektet er utviklet av Solon Eiendom og skjer i samarbeid med arkitektene i A-lab, som har som mål å påvirke stedsutvikling gjennom innovativ og bærekraftig arkitektur.

Trykk deg inn her for en kontinuerlig oversikt over byggeperioden / naboinformasjon.

Dette er første reguleringsfelt på det nye området, hvor det er planlagt for oppføring av opptil 500 selveierboliger. Boligområdet vil bestå av innholdsrike rekkehus og atriumhus, i størrelse fra ca. 74 til 185 kvadratmeter. Det vil brukes ulike materialer på fasadene, som vil være med på å gi et spennende uttrykk for miljøet. Boligene får også medfølgende garasjeplass under bakkenivå.

Dyst ligger i et solrikt, grønt og frodig område, hvor fellesarealet skal tilrettelegge for aktiviteter som vil bidra til å skape et trivelig nabolag. Nærheten til Oslo (Follobanen vil bruke 11 minutter til Oslo fra Ski) og Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) vil gjøre dette nye boligområdet attraktivt for mange.

Prosjektet ble presentert i Byggeindustrien 3. november 2020.

Les mer om det nye boligområdet Dyst her.

Dronefoto fra oktober 2023
Prosjektdetaljer

Prosjekt:
Dyst

Oppdragsgiver:
Solon Eiendom

Entrepriseform:
Totalentreprise

Adresse:
Dyster Eldor, Ås

Prosjektstørrelse:
Oppføring av 138 selveierboliger

Oppstart:
2021

Andre prosjekter

Se alle prosjekter