SVA Nesodden

J.I. Bygg bygger SVA Nesodden for Scandinavian Property Group

J.I. Bygg har signert med Scandinavian Property Group (SPG) om bygging av boligprosjektet SVA Nesodden på Fjellstrand, Nesodden.

Første byggetrinn av SVA Nesodden vil bestå av 45 moderne og lyse leiligheter i varierende størrelser fra 39-129 kvadratmeter, fordelt på tre leilighetsbygg. Byggene har en fantastisk beliggenhet med vidstrakt sjøutsikt, og alle leiligheter får gode romslige balkonger eller markterraser. Det skal også etableres tilhørende parkeringskjeller og felles uteområder. Det er lagt stor vekt på å ivareta og benytte tomtens særegne kvaliteter, som svaberg, furutrær og skog.

SVA Nesodden er et boligprosjekt hvor miljø står sterkt. Det er blant annet i stor grad planlagt bruk av miljøvennlige materialer og utstrakt bruk av tre, både på fasaden, i interiøret og de omkringliggende uterommene. Det skal også bores energibrønner på området for å utnytte den stabile og fornybare energien som finnes lagret i berggrunnen. Byggeplassen skal i byggeperioden være fossilfri, og det legges vekt på sirkulært ombruk og gjenvinning av materialer.

Les mer om prosjektet!

Prosjektdetaljer

Prosjekt:
SVA Nesodden

Oppdragsgiver:
Scandinavian Property Group

Entrepriseform:
Totalentreprise

Adresse:
Fjellstrand, Nesodden

Prosjektstørrelse:
Oppføring av leiligheter

Oppstart:
2024

Andre prosjekter

Se alle prosjekter