Besøk fra engasjerte NMBU-studenter

Besøk fra engasjerte NMBU-studenter

Besøk fra engasjerte NMBU-studenter

Samarbeid med linjeforeningen Fagverket

På Dyster Eldor i Ås kommune er det nye boligområdet Dyst i ferd med å ta form. J.I. Bygg er godt i gang med å bygge første reguleringsfelt på området med 138 selveierboliger.

I flere år har J.I. Bygg samarbeidet med Fagverket, linjeforeningen for byggeteknikk- og arkitekturstudentene ved NMBU i Ås (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet). Som en del av dette samarbeidet inviterte vi studentene til prosjekt Dyst en tidlig kveld i midten av mars.

- Vi ønsker at prosjektbesøket skal bidra til å gi studentene økt forståelse og innsikt i hva som kan vente når de er ferdig med studiene, forteller Håkon J. Ålerud, avdelingsleder i J.I. Bygg.

Omvisning på byggeplassen


Ute på byggeplassen fikk studentene detaljert omvisning av kyndig personell. Prosjektleder Tor Wettergreen gav studentene grundig informasjon om prosjektet, byggeprosessen og hva som vil skje fremover.

Været var også på vår side denne ettermiddagen! :)

Etter en omvisning rundt byggeplassen, var det godt å komme inn i varmen. Vel plassert inne i visningsboligen holdt vi en bedriftspresentasjon om J.I. Bygg, hvor studentene fikk mulighet til å bli litt bedre kjent med oss og noe av alt det spennende vi jobber med i J.I. Bygg.

Det ble også tid til mat og drikke, før det var satt av tid til spørsmålsrunde. For flere av studentene var det første besøk ute på prosjekt, og det var enighet rundt bordet om at det er ekstra verdifullt og interessant å få lov til å se hvordan det faktisk fungerer ute på byggeplass.

Visning av noen av programmene vi bruker, blant annet Dalux

I fjor sommer hadde flere av studentene fra NMBU sommerjobb hos J.I. Bygg ute på prosjektene. Vi har erfaring med at dette gir studentene god innsikt i vår prosjektbaserte arbeidsdag. Dette er verdifull, praktisk erfaring de kan ta med seg videre i karrieren, sier Håkon.  

Vi takker studentene for at de valgte å tilbringe kvelden sammen med oss, og vi ser frem til neste studentbesøk!


RELEVANT NYHETER

Se alle nyheter
No items found.

relevant prosjekter

Se alle prosjekter
No items found.
BREEAM
Nybygg
Rehabilitering
Utvikling
Offentlige bygg
Hotell
Næring
Bolig