Medalje for lang og tro tjeneste

Medalje for lang og tro tjeneste

Medalje for lang og tro tjeneste

Vår daglige leder Lars Edvardsen ble tildelt medaljen for lang og tro tjeneste etter å ha vært ansatt i over 30 år. Dette er en anerkjennelse som tildeles arbeidstakere med minst 25 år hos samme arbeidsgiver. Medaljen ble utdelt av Werner Isaksen, styreleder i J.I. Bygg.

Lars Edvardsen har en imponerende og lang karriere i J.I. Bygg. Det må være riktig å si at han fra start har jobbet seg gjennom gradene. I 1991 hadde Lars sin første arbeidsdag i J.I. Bygg, og på den tiden var J.I. Bygg en lokal tømrerbedrift i Vestby med kun noen få ansatte.

Han startet som hjelpearbeider i 1991, hvor han deretter ble tømrerlærling året etter. I 1995 tok han svenneprøven og jobbet som tømrer frem til 1997. Inntil år 2001 jobbet han som formann, hvor han deretter gikk videre som drifts- og prosjektleder. I juni 2008 ble Lars daglig leder i J.I. Bygg.

Lars er en dyktig og engasjert person med en sterk interesse for vår bransje. Han har gjennom alle disse årene hatt en spesiell evne til å motivere, utvikle og lede medarbeidere.
Werner Isaksen, styreleder i J.I. Bygg

Tilbake i 2008 hadde selskapet en årlig omsetning på 150 – 200 millioner kroner. I 2022 hadde J.I. Bygg rekordomsetning på over 1 milliard kroner. Lars Edvardsen har nå vært daglig leder i hele 14 år og "still going strong".

Sammen med våre fantastiske medarbeidere har Lars utviklet og løftet frem J.I. Bygg til det selskapet det er i dag. For meg som har kjent Lars i en årrekke, er det en glede å kunne dele ut den velfortjente Medaljen for lang og tro tjeneste, forteller Werner.

RELEVANT NYHETER

Se alle nyheter
No items found.

relevant prosjekter

Se alle prosjekter
No items found.
BREEAM
Nybygg
Utvikling
Rehabilitering
Bolig
Næring
Hotell
Offentlige bygg

relevante prosjekter

Se alle prosjekter
No items found.
BREEAM
Nybygg
Utvikling
Rehabilitering
Bolig
Næring
Hotell
Offentlige bygg