Gulliksbakken

I Gulliksbakken, med utsikt over idylliske Drøbak og Oslofjorden, har J.I. Bygg gleden av å sette opp 10 eksklusive, moderne leiligheter.

Leilighetene er fordelt på fem hus, med felles parkeringshus i kjelleretasjen. Kjelleren bygges opp av plasstøpt betong, der yttervegger samtidig fungerer som støttemurer mot terrenget. Husene føres opp i reisverk av tre, med stålkonstruksjon som hovedbæring.

Prosjektdetaljer

Prosjekt:
Gulliksbakken

Oppdragsgiver:
Prodev AS

Entrepriseform:
Totalentreprise i samspill

Adresse:
Gulliksbakken 11 og 13, Drøbak

Prosjektstørrelse:
1 300 m2 nybygg for leiligheter og 700 m2 underliggende P-hus

Oppstart:
2019

Gulliksbakken

Boligene på Gulliksbakken har en fantastisk beliggenhet i Drøbak, midt mellom skog og hav. De får et moderne arkitektonisk uttrykk, med farger og materialer som spiller på skogens fargetoner.

Den arkitektoniske utformingen bidrar til en sømløs overgang mot omkringliggende terreng. Alle toppleiligheter får egen privat takterrasse, og leiligheter på bakkeplan får hver sin hage med gressplen og markterrasse.

Varmebehovet dekkes primært av vann-til-vann varmepumper, som forsyner alle gulv i leilighetene med vannbåren varme.

Gå inn på https://www.gulliksbakken.no/ for å lese mer om prosjektet.

project image

Leilighetene er utformet slik at alle får best mulig utsikts- og solforhold.

project image

Oppholdsrom i boligene ligger mot syd og vest der det er sol og utsikt. Soverom er lagt i bakkant og mot nord, slik at de holder seg kjølige på varme sommerdager.

project image

Boligene har en oppdelt struktur hvor bygningene ligger med god avstand til hverandre og følger terrengets fall og formasjon.

project image
project image