Madeleine dro på seg boksehanskene for første gang i Vestby Idrettslags bokseklubbs beskjedne lokaler som 14 åring. Hun gikk diplomkamper og vant landsmesterskapet to ganger. Treneren hennes Roald Rønstad så talentet, men for Madeleine var boksingen likevel bare for moro, og det var med den innstillingen hun i 2014 deltok i sine første rekruttsamlinger for Norges Bokseforbund. Hun viste imidlertid svært god utvikling og stor treningsvillighet, og med dette potensialet fikk hun bli med videre i satsingsprosjektet «Female Box - Next Generation». Høsten 2014 vant Madeleine ungdomsklassen i NM, og var klar for videre satsing.

I 2015 deltok Vestby-jenta på landslags- og klubbturneringer rundt om i Europa. Hun innledet året med seier i klubbmesterskapet Golden Girl i januar og tok sølv i Nordisk Mesterskap i mars. Treningen ble ytterligere trappet opp, og i tillegg til treningen i Vestby Bokseklubb, begynte Madeleine å sparre med jenter på landslagsnivå i Oslo Bokseklubb for den profilerte treneren Max Mankowitz. Madeleine var med på Norges Bokseforbunds treningsleir på Olympiatoppen og landslagets EM-leir, og da hun deltok i EM i august, vant hun 8. delsfinalen på teknisk knockout, men tapte kvartfinalen mot Russland på poeng. I november vant hun NM i Bodø på teknisk knockout.

Første halvdel av 2016 har vært meget lovende. Velfortjent fikk Madeleine plass på landslagets satsing mot OL i 2020. I januar i år vant hun landslagsturneringen i Serbia. Deretter har det bokstavelig talt gått slag-i-slag med trenings-/sparringsleirer med OL-satsingsgruppa «Team Tokyo», og landslagsturneringer i Polen og Slovakia – hvor hun vant begge på henholdsvis poeng og TKO. Det blir mye spennende å følge med på i fortsettelsen. I sommer deltar hun på klubbturnering i Dublin og landslagsturnering i Serbia. 15. september stiller hun i EM i Tyrkia med gull som mål. I november venter junior NM, og i mars 2017 er Madeleine klar for senior NM.

De virkelig store målene er OL i 2020 og deretter 2024, hvor Madeleine regner med å være i beste boksealder med hensyn til fysikk og erfaring. Med denne jentas innstilling, finte og «lange arm» er vi overbeviste om at målet er innen rekkevidde. Men det koster blod, svette og ikke minst penger å nå toppen. Det meste må Madeleine selv stille med, men vi i J.I. Bygg AS er glade for å kunne hjelpe idrettstalentet litt på veien som sponsor. 

Velkommen til å følge Madeleine videre på hennes hjemmeside www.madeleineangelsen.com.